Als u een kavel koopt, gaat u een spannende tijd tegemoet. Vol met creatieve brainstormsessies over uw toekomstige huis, dat u zelf of samen met een architect ontwerpt. Het wordt een intensief traject, je moet aan veel dingen denken. Een team van een projectmanager, vastgoedadviseur en een stedenbouwkundig ontwerper staat graag voor u klaar om u hierbij te ondersteunen. We wensen u ontzettend veel plezier tijdens dit grote avontuur, het zal alle moeite meer dan waard zijn. U droom komt tot leven in Boseilanden!

Het ontwerpen van je droomvilla

Het ontwerpen van een droomvilla is een mooi proces. Voor het ontwerp neemt u een architect in de arm. Andere zelfbouwers raden aan om u goed voor te bereiden. Bekijk eens welke huizen u mooi vindt. Welke stijl past bij u en welke architecten spreken u aan. Wellicht kennen familie of vrienden een architect waarbij ze prettige ervaringen hebben. Natuurlijk vindt u op de websites van de architecten ook reed geproduceerde huizen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hoekstra & Van Eck makelaars via 023 569 81 81 of haarlemmermeer@hoekstraenvaneck.nl. Zij helpen u bij het maken van een keuze voor de kavel die het best bij uw wensen past en begeleiden u in het verdere aankoopproces.

Anders nog iets?

Naast het ontwerpen van uw droomvilla komen er nog veel meer zaken op u af. Welke vergunningen heeft u nodig? Welke materialen gaat u gebruiken? Hoe werkt de aansluiting bij de nutsbedrijven? Hoe ga ik om met heien? Er komen veel vragen bij u naar boven. Gelukkig is er veel informatie over zelf bouwen op andere websites te vinden. We hebben enkele handige websites voor u op een rijtje gezet.