Ligging zelfbouwkavels Boseilanden Haarlemmermeer

Locatie van Boseilanden

De kavels in Boseilanden bevinden zich midden in Haarlemmermeer, op een unieke locatie; midden in de natuur en dicht bij vele voorzieningen.

In Haarlemmermeer is veel ruimte om te genieten, niet alleen van natuur en cultuur maar ook van sociale contacten, sport en recreatie. U kunt er heerlijk wonen, precies zoals u dat wilt. Er zijn veel natuurgebieden en waterplassen. U woont straks in een groengebied en op loopafstand van de Groene Weelde, het Haarlemmermeerse bos en PARK21 met volop recreatiemogelijkheden.

Doet u aan een binnensport als volleybal, basketbal of ritmische gymnastiek, zwemmen, waterpolo? Ook daarin heeft de gemeente veel te bieden. Het sportcomplex Koning Willem-Alexander ligt op fietsafstand en natuurlijk zijn er in de buurt ook vele sportverenigingen actief. Daarnaast heeft Haarlemmermeer ook een zeer uitgebreid aanbod van unieke bezienswaardigheden, van grote en kleine evenementen, van verschillende uitgaansmogelijkheden, vele scholen en talloze winkels.

In Haarlemmermeer zult u zich niet vervelen. En heeft u zin in rust? Dan vindt u die in uw prachtige droomvilla!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hoekstra & Van Eck makelaars via023 569 81 81 of haarlemmermeer@hoekstraenvaneck.nl. Zij helpen u bij het maken van een keuze voor de kavel die het best bij uw wensen past en begeleiden u in het verdere aankoopproces.

Bereikbaarheid van de zelfbouwkavels

Wie in Boseilanden de natuur ervaart, vergeet dat het gebied centraal in de Randstad ligt. De Amsterdamse binnenstad, Schiphol Airport, maar ook het strand zijn binnen dertig minuten vanaf Boseilanden te bereiken. Als bewoner van Boseilanden profiteert u bovendien van de perfecte infrastructuur van Haarlemmermeer, met aansluiting op grote snelwegen zoals de A4, A9 en A10. In de nabije omgeving vindt u Hoofddorp met veel winkels, cultuur, scholen en gezondheidszorg.