Grote zelfbouwkavels midden in de Randstad

Maar op 14 van de 87 hectare grond binnen Boseilanden komen droomvilla’s. Dat betekent veel ruimte om te wonen in een prachtig groen recreatiegebied. In het verlengde van uw eigen tuin ervaart u een parkachtige omgeving, met een rijkdom aan flora en fauna. Wie in Boseilanden verblijft, vergeet even dat het gebied midden in de Randstad ligt. Met recht een droom die tot leven komt.

We zetten graag de voordelen voor u op een rij:

  • Kavels van ongeveer 2000m² bieden ruimte voor een droomvilla en bijgebouwen, denk maar eens aan een stal, zwembad, tennisbaan of atelier. Kavels van dit formaat zijn uniek in de regio.
  • U bouwt zelf uw droomvilla. Aan het ontwerp worden maar enkele specifieke eisen gesteld. Uw architect krijgt min of meer de vrije hand. Dit betekent dat u bouwt wat echt bij u past.
  • Weids wonen betekent vaak inleveren op bereikbaarheid en reistijden. In het geval van Boseilanden hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. U bevindt zich midden in de Randstad. In no time bent u op Schiphol Airport en voor u het weet staat u in Haarlem, Amsterdam of Den Haag!
  • U woont in een groengebied en op loopafstand van de Groene Weelde, het Haarlemmermeerse bos en PARK21 met volop recreatiemogelijkheden. Aan de westkant vindt u op fietsafstand buitenplaatsen als Leyduin, Vinkenduin en Hartenkamp en aangrenzend de Waterleidingduinen en het strand.
  • Scholen, kinderdagverblijven, winkels, ziekenhuis en gezondheidscentrum bevinden zich allemaal op fietsafstand.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hoekstra & Van Eck makelaars via 023 569 81 81 of haarlemmermeer@hoekstraenvaneck.nl. Zij helpen u bij het maken van een keuze voor de kavel die het best bij uw wensen past en begeleiden u in het verdere aankoopproces.

Het park

Boseilanden is een groen recreatiegebied met een directe aansluiting op het Haarlemmermeerse bos en het voormalige Floriadeterrein. Het is onderdeel van een regionale, ecologische verbindingszone. Dieren en planten hebben hier de mogelijkheid zich te verspreiden naar aangrenzende delen van de zone.

In Boseilanden zijn ecologische oevers (met een geleidelijke overgang van water naar land) en natte velden aangelegd. Deze gebieden vormen een ideaal leefmilieu voor veel planten, vogels en kleine zoogdieren.

Als recreatiegebied is Boseilanden vooral afgestemd op bewoners van de aangrenzende wijk Floriande. Boseilanden biedt fiets- en wandelpaden naar de Ringvaart en de landgoedbossen van de Binnenduinrand. Voor jonge en oudere kinderen zijn diverse speelplaatsen ingericht en het gebied kan per kano doorkruist worden.

Bewoners-Aanspreekpunt Schiphol

De ligging van Schiphol binnen de gemeentegrenzen maakt Haarlemmermeer tot een unieke gemeente. De luchthaven biedt veel werkgelegenheid. Soms kan het echter ook geluidshinder opleveren vanwege het vliegverkeer en de nabijheid van uitvliegroutes. Wie plannen heeft om in Boseilanden te wonen, kan veel informatie vinden op de website van het Bewoners Aanspreekpunt Schiphol (BAS), www.bezoekbas.nl